Læsetid: 1 min.

Ny havariinspektør

13. marts 2001

Steen Halvorsen bliver ny chef for Havarikommissionen for Civil Luftfart. Han kommer fra en stilling som afdelingsingeniør i Flyvematerielkommandoen og har tidligere været ansat ved Hærens Materielkommando. Steen Halvorsen er desuden aktiv reserveofficer med grad af major, men øjensynligt helt uden erfaringer fra civil luftfart. Han afløser Jørn Madsen, der på trods af en uddannelse som flymekaniker, pilot og ingeniør efter et stormfuldt møde med luftfartsbranchen øjeblikkelig blev fritaget for tjeneste i august sidste år.

Læs mere på tema.information.dk/haardlanding

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her