Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

16. marts 2001


Ståle Solbakken
*FCK’s norske spiller sendte torsdag via klubbens hjemmeside en varm tak til alle, der har tænkt på ham i de seneste dage. Torsdag lød meddelelsen fra klubben, at Solbakken er i fortsat bedring og helt klar i hovedet efter det hjertestop, der ramte ham tirsdag.

Gheorghe Hagi
*Galatasarays rumænske stjerne spyttede og trampede en dommer over tæerne i en turneringskamp sidste weekend. Nu truer han med at boykotte kvartfinalerne i Champions League, hvis han idømmes karantæne.

Brian Steen Nielsen
*Den danske fodboldlandsholdsspiller skifter ikke til engelske Everton. På trods af, at Everton og AB var enige om betingelserne for en tre måneders lejekontrakt, strandede forhandlingerne på Nielsens personlige krav. Det var vel nok en skam.

Tristan Hoffman
*Med en tredjeplads til den hollandske rytter fik det danske cykelhold CSC/World Online torsdag lidt at glæde sig over i etapeløbet Paris-Nice. Alex Zülle vandt den bjergrige etape.

Alpinister
*Johnny Albertsen, Roskilde tog sig af mændenes titel ved de danske mesterskaber i superstorslalom, der er afviklet på Hafjell ved Lillehammer. Hos kvinderne sejrede Sophie Sølling, Hareskoven.

Jan Heintze
*Fodboldlandsholdsanføreren er tilsyneladende evig ung. I hvert fald har den 37-årige venstreback forlænget sin kontrakt med den hollandske storklub PSV Eindhoven for yderligere et år. Det betyder, at Heintze formentlig kan stå i spidsen, hvis Danmark kvalificerer sig til VM-2002 i Japan og Sydkorea.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her