Læsetid: 1 min.

Virtuelle potteplanter

23. marts 2001

(2. sektion)

*I næste uge er der premiere i Kanonhallen på Site Seeing Zoom, der har undertitlen en forestilling med adgang gennem medierne til hukommelsens verden. Et udgangspunkt er netværkets ikke-lineære struktur, der spejler hukommelsens komplekse natur. Forestilingen er et samarbejde mellem Kirstens Dehlholms Hotel Pro Forma og Crosscross. Morten Søndergaard har skrevet teksten, og Morten Nielsen medvirker som guiden, der befinder sig imellem den fysiske og den virtuelle verden. »Alt er virtuelt,« siger han og smiler, mens potteplanten rammer hjerneskallen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her