Læsetid: 1 min.

Dansk Kvindesamfunds 130. landsmøde

24. april 2001


Dansk Kvindesamfund afholder den 28.-29. april 2001 sit 130. landsmøde på Hotel Rebild Park i Skørping i Nordjylland. Med et stigende medlemstal, en række uløste ligestillingsproblemer og en skrantende økonomi lægger Dansk Kvindesamfund op til et livligt og afgørende landsmøde. Blandt gæsterne er Johannes Andersen, samfundsforsker ved Aalborg Universitet og heksen i Rold, Dannie Druehyld. Desuden er der debatter og uddeling af årets Mathildepris.
Yderligere oplysninger hos kontaktperson Lone Nørgaard,
tlf. 36 30 54 84, email: lone@noergaard.to

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her