Læsetid: 1 min.

FOLK

30. april 2001


Per Pallesen
*Utroligt, hvad den mand overkommer. Om morgenen drikker han vin i tv, og nu skal han være chef for Nørrebro Teater. Der er velkomst-reception for Per Pallesen i formiddag ved KBs fodbold-anlæg på Peter Bangsvej, Frederiksberg.

Joachim
*Prinsen fra Schackenborg knokler med indvielser og åbninger. I dag gælder det udstillingen »Nordsøens konger, år 250-850« på Esbjerg Museum.

Ping-pong spillere
*Reglerne i bordtennis er blevet ændret. Nu spilles der til 11 i stedet for til 21 i hvert sæt, og serven skifter for hver to points. Meningen er at gøre spillet mere egnet for tv.

Blekingegadebanden
*Denne dag for ti år siden kendte et nævningeting ved Østre Landsret de syv tiltalte fra den såkaldte Blekingegade-bande skyldige i røveri og ulovlig våbenbesiddelse. Hvem af dem, der skød og dræbte politimanden Jesper Egtved Hansen, blev ikke opklaret.

Phil Collins
*Sangeren Phil Collins er blevet far for fjerde gang. Den lille Nicholas Grev Austin Collins har en stor stemme, siger den stolte fader.

Nick Leeson
*Baring Banks banemand, Nick Leeson, blev frakendt kørekortet i 30 måneder for spirituskørsel ved retten i Watford. Dertil kommer 120 timers samfundstjeneste.

George W. Bush
*Denne mandag slutter præsident George W. Bush’ første 100 dage i embedet. Det plejer at betyde, at politiske modstandere tager hård-ere fat. Og der er nok at tage fat på.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu