Læsetid: 1 min.

FOLK

5. april 2001


Henrik Dam Kristensen
*Socialminister Henrik Dam Kristensen, som selv har et udmærket hjem i Vorbasse, skal i dag i samråd i Folketingets socialudvalg om medborgere, der ikke har fast tag over hovedet.

Else W. Andersen
*Folketingsmedlem og tidl. socialminister Else Winther Andersen fylder denne torsdag 60 år. Hvis nogen skulle have glemt det, var det i regeringen Schlüter 1990-93, denne venstrekvinde havde ministerbil.

Barbra Streisand
*Sangeren og filmstjernen Barbra Streisand kalder i et manifest på internettet præsident George W. Bush for »et destruktivt menneske.«

Jyder
*Et nyt hold politielever bydes i dag velkommen på Politiskolen på Amager af skolens chef, politimester Karsten Petersen.

Brdr. Olsen
*Fra kulturlivet: brødrene Olsen holder denne dag pressemøde i Café Kongresshalle i Husum (Slesvig) forud for en koncert på samme adresse.

Camilla Akduvar
*Jobbet som receptionist på Information har så ofte været et springbræt til større ting. Ved årets uddeling af reklamebranchens priser gik en talentpris til Camilla Akduvar - som tog vore telefoner indtil for et par år siden.

Brian Nielsen
*Det oplyses, at vor sværvægter, Super Brian Nielsen, til sommer skal bokse i København mod europamesteren, ukraineren dr. Vitali Klitchko. Doktorgraden har han i »sportsvidenskab«. Brian Nielsen er en selvproklameret bonderøv.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her