Læsetid: 1 min.

FOLK

25. april 2001


Kirsten Simone
*Det kgl. Teater fejrer i aften balletdanseren Kirsten Simones 50 års jubilæum – og det er meget i den branche – med bl.a. at opføre Bournonvilles Sylfiden.

Folkevalgte
*En række medlemmer af Folketingets sundhedsudvalg har meldt sig til et kursus i basal genoplivning. Det holdes denne onsdag på deres arbejdsplads.

Hermann Christmann
*Ny stammehøvding: Foreningen for Stammere i Danmark har valgt Hermann Christmann til formand. Han afløser foreningens formand gennem ni år, Henrik N. Jensen, som ikke ønskede genvalg.

Liam Neeson
*Manden, hvis valutatransaktioner i 1995 bragte Barings Bank til fald, er blevet arresteret af politiet i Watford. Denne gang var det for spirituskørsel. Han sad i fængsel for svindel i Singapore fra 1995 til 1999.

Ang Lee
*Filminstruktøren Ang Lee er vendt hjem til Taiwan for første gang siden han som den første taiwaneser vandt en Oscar. Det var for filmen Crouching Tiger, Hidden Dragon.

Karen Jespersen
*Indenrigsministeren – som fra sin bopæl i Dragør næsten kan se Barsebäck –
er i dag i samråd om det sejlivede svenske atomkraftværk.

Peter Kjær
*Silkeborg-keeperen kan i aften se frem til sin debut på A-landsholdet, når landstræner Morten Olsen vælger at afslutte Peter Schmeichels landsholdskarriere for altid.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her