Læsetid: 1 min.

FOLK

23. april 2001


Julio Iglesias
*Den aldrende kvindebedårer og smørsanger Julio Iglesias har sunget for Venezuelas præsident Hugo Chavez og dennes gæst, Kinas præsident Jiang Zemin. På repertoiret var bl.a. Cuando Sali de Cuba. (Da jeg forlod Cuba).

Jane Fonda
*Skuespilleren Jane Fonda har indgivet skilsmissebegæring mod CNN-ejeren
Ted Turner. Turner siger, at Fondas beslutning om at blive born again Christian var en medvirkende årsag til bruddet. Der er enighed om delingen af det (betydelige) bo.

Poul Nyrup
*Landsfaderen taler i dag ved en demonstration på Rådhuspladsen i København. Demo’en er for bogen og holdes i anledning af Verdens bogdag.

Frank Jensen
*Justitsminister Jensen er denne mandag i Aalborg, hvor han vil præsentere kampagnen »Henrys hælerbar.« Den er vendt mod »pæne folks forbrydelse«
– hæleri.

Ricky Martin
*Kongen af latin-pop, Ricky Martin, skal spille den maskerede Zorro i en musicaludgave af historien på et teater i Londons West End, skriver avisen Sun.

Bagere
*Så knokler de med bollerne i Herning – der er danske mesterskaber for unge bagere i forbindelse med en fagmesse for bager- og konditorfaget.

Karen Jespersen
*Indenrigsministeren – som selv bor i en lille kommune (Dragør) – besøger denne mandag Bjergsted Kommune for at studere de små kommuners særlige problemer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her