Læsetid: 1 min.

FOLK

17. april 2001


Victor Borge
*Den store entertainer er efter sin død blevet ufrivilligt centrum i en navnestrid. En café på Lille Triangel i København – som måske skal omdøbes til Victor Borges Plads – vil hedde Victor B. Square. Det må den ikke ifølge ejeren af Café Victor i Københavns City.

Robbie Williams
*Den ultimative drengerøv har slået sig sammen med resterne af bandet
Queen for at lave en nyindspilning af Queen’s We are the Champions. Det er næsten blasfemi, når man tænker på originalversionen med Freddie Mercury som forsanger.

George Bush
*Det første amerikanske budget med George W.
Bush’ stempel rummer en markant forøgelse af midlerne til bekæmpelse af aids. Måske et første tegn på hans »medfølende konservatisme«?

Sportsfolk
*I dag starter i Solna, Sverige, et møde og seminar om doping i elitesporten. Der deltager topledere fra sportsverdenen med det svenske EU-formandskab som vært.

Uheldig mand
*Ifølge retskalenderen indledes i dag en sag ved retten i Vordingborg. En klejnsmed søger erstatning for varige mén, som han pådrog sig under en polterabend, hvor hans kolleger ville hejse ham op i en mobilkran.

Hilda Heick
*Hilda Heick – gift med Keld og mor til Anette - skal sammen med Hans Otto Bisgaard sidde i kommentatorboks, når det Internationale Melodi Grand Prix sendes fra Parken 12. maj.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her