Læsetid: 1 min.

Et hulk for Ang Lee

9. april 2001

Ang Lee, der for nylig fik favnen fuld af Oscarstatuetter, er kendt for aldrig at gentage en succes. Den amerikanske presse har længe påstået, at hans næste projekt er en filmversion af 70’er tv-serien om det grønne muskelbundt Hulken. Fra flyvende, sværdsvingende kvinder til en videnskabsmand, der har et særdeles kropsligt udtryk for sin vrede, er skridtet måske ikke langt, hvilket det måske heller ikke er til en film om udbryderkongen Houdini. Men der er dog et stykke til den franske chanson-verden: Lee overvejer også en amerikansk version af Alain Rosnais’ bitter-romantiske komedie On connais la chanson.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her