Læsetid: 1 min.

Kunstfonden uddeler

27. april 2001


(2. sektion)

Så er det igen blevet tid til statslige kunstnerydelser. De tre gange 240.000 går i år til forfatterne Sven Assels, Daniel Dencik, Hans Henning Harmer, Grete Roulund og Peer Sibast.
Tre-årige legater er også givet til arkitekterne Anders Abraham, Merete Ahnfeldt-Mollerup og Gilbert Hansen. Endvidere til billedkunstnerne Søren Ankarfeldt, Jesper Fabricius, Fie Johansen, Sophia Kalkau, Joachim Koester, Finn Manford, Cai Ulric von Platen, Bjørn Poulsen, Ian Schjals og Carsten von Würden. Desuden får skuespilleren Anne Marie Helger og teaterinstruktøren Emil Korf Hansen treårige stipendier, lige som kunsthåndværkerne og designerne Per Arnoldi, Jenny Hansen, Aleksej Iskos, Bente Skjøttgaard og Grethe Wittrock. Musikeren Hasse Emil Poulsen kan også glæde sig over 240.000 i tre år.
Mere info på:
www.statenskunstfond.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her