Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

20. april 2001


Laurent Jalabert
*Der er godt nyt for danske cykelfans. Riis’ franske yndling skifter nemlig tilværelsen på skadeslisten ud med landevejene. Efter at Jalabert onsdag klarede 120 af Fleche Wallones 201 kilometer, ventes det at verdensstjernen kan opleves i cykelløb i Herning og Århus i starten af maj.

Fransk avisand
*Danmarks landstræner i ishockey blev tirsdag fyret på gråt papir og sendt hjem fra VM i Grenoble. Det påstår den franske avis La Dauphiné Libere. Bladet skriver, at landstræner Preben Glad(!) er fyret på grund af ballade. Vi ved, at træneren hedder Jim Brithén, at Preben Glad er holdleder, og at ingen af dem er blevet sendt hjem.

Luis Figo
*Real Madrids portugisiske stjerne brækkede onsdag næsen i Champions League-kvartfinalen mod Galatasaray. Real vandt 3-0, hvilket gav dem samlet sejr på 5-3 og to semifinalekampe mod Bayern München, der eliminerede Manchester United.

Mike Tyson
*Nu er det nigerianeren David Izons tur til at få ørene i maskinen hos den tidligere verdensmester. Duellen står d. 2. juni i Washington og er Tysons første i otte måneder.

Ole Mørch
*Den tidligere FREM’er fik onsdag sin første succes som træner for Trelleborg FF, da danskerens tropper kvalificerede sig til kvartfinalen i den svenske pokalturnering. Det skete med en 2-0 sejr hjemme over Allsvenskan-kollegerne fra Sundsvall.

Ebbe Sand
*En rundspørge blandt tyske fodboldtrænere viser, at de tror på, at Ebbe bliver en sand mester sammen med FC Schalke 04. Sker det, er det første gang i 43 år, de blåtrøjede fra Gelschenkirchen løber med titlen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her