Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

6. april 2001


Rolf Sørensen
*Den ukuelige optimist kan mærke noget stort i benene op til søndagens Flandern Rundt, sagde han til TV2. Det lader han sig ikke mærke med i opvarmningsløbet Tre dage ved Panne, hvor han p.t. holder lav profil på Bjarne Riis’ regning.

Maumoon Gayoom
*Præsidenten for Maldiverne var på lægterne , da den lille øgruppes fodboldlandshold vandt sin første VM-kvalifikationskamp. Cambodia blev sendt hjem med en sæk på 0-6. Resultatet er et dramatisk formopsving for Maldiverne, som i 1998 tabte 0-17 til Iran.

Libyen
*Libyen har aflyst en landskamp mod Nigeria. Kampen var arrangeret som et symbol på forsoning, efter at Libyen havde udvist en mængde nigerianske gæstearbejdere.

Flamengo
*Den brasilianske storklub slås med økonomien. Klubben er således ikke i stand til at betale for et sponsorat på 260 dollar om måneden af en grib i Rio de Janeiro Zoo. Flamengos tilnavn er ’Gribbene’.

Ryan Giggs
*De smider ikke folk på porten i den klub. Den meget formsvingende boldkunstner har netop forlænget i Man United for fem år.

Anja Andersen
*Den forhenværende furie og nuværende chef for Slagelses håndboldliga-aspiranter ventes mandag at præsentere Camilla Andersen og Mia Hundvin i sin nye trup. Landets mest personlige håndboldkommentator,
Aktuelts Sørine Gotfredsen, kalder det en solid investering, men en kortsigtet satsning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her