Læsetid: 1 min.

Fest for Ib Nørholm

4. maj 2001

(2. sektion)

Information og Sjællands Symfoniorkester indbyder avisens læsere til festkoncert for 70-års fødselaren Ib Nørholm. Mød komponisten den 8. maj over et glas vin og nyd den efterfølgende koncert med musik af Nørholm.
I januar fyldte Ib Nørholm 70 år. Han står, sammen med sine to næsten jævnaldrende kolleger Per Nørgård og Pelle Gudmundsen-Holmgreen, som den fremmeste i den ældre danske generation af komponister.
Sjællands Symfoniorkester har gennem mange år haft et særligt nært samarbejde med Ib Nørholm. Sjællands Symfoniorkester har ønsket at fejre Nørholm ved en særlig koncert, hvor programmet er lagt i samarbejde med komponisten selv:
Mogens Christensens værk Aquarius (uropførelse), Jean Sibelius’Symfoni nr. 7, og Ib Nørholms Symfoni nr 2 Isola Bella. Sjællands Symfoniorkester spiller under ledelse af den russiske dirigent Edward Serov, og Klaus Bondam reciterer de indlagte digtbrudstykker af Poul Borum.
Til Informations læsere har Sjællands Symfoniorkester sammenstillet et særligt koncerttilbud: Billet til koncerten i Tivolis Koncertsal, tirsdag 8. maj kl. 19.30. I tilbuddet er inkluderet koncertoptakt kl 18.30 til ca. 19.15 samt et glas vin. Koncertbilletten koster 50 kroner og giver adgang til Tivoli. Yderligere information og billetsalg: Tivoli Billetcenter, Vesterbrogade 3, 1630 Kbh. V.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her