Læsetid: 1 min.

FOLK

31. maj 2001


Ulf Pilgaard
*Danmarks nok længste skuespiller, hvis talent rækker fra det komiske til det uhyggelige, får i år Bakkens Oscar. Det er 21. år, han er blandt Cirkusrevyens hovedattraktioner. Prisen, et Bjørn Wiinblad-fad, overrækkes 8. august. Ulf kan jo diskret forære det væk bagefter.

Juni
*»Da dages, da kommer, den danske skærsommer, farvel og på gensyn, du liflige maj,« skrev digteren (Christian Richardt). I morgen er det skærsommer, det gamle danske navn for juni.

Chillumklud Group
*I aften på Café Oscar, Odense. Hvad mon er gruppens holdning til fri hash?

Erik Mortensen
*Vor store franske designer gik i mesterlære, men fremtidens stortalent inden for formgivning af bikinier, kørestole eller dåseåbnere kan måske spottes i dag kl. 12, når Museet på Koldinghus åbner en udstilling med projekter af afgangseleverne fra Kolding Designskole.

L. Hunter Lovins
*Nye midler eller nye mål er titlen på aftenens debatmøde med blandt andre ovenstående kanon. Information, SALT og Forlaget Hovedland er værter i Medborgerhuset, Ahlefeldtsgade 33 kl. 19-22.

Camilla Plum
*I morgen udgiver kloge- og kogekonen bogen Et ordentligt brød, med opskrifter på det lækre indiske nhan og endda på genbrugsrugbrød. Helt i Camilla Plums ånd er her nok gode råd, anekdoter og meninger i metermål.

Nikoline Werdelin
*Tegneren og dramatikeren er blandt de 173 nyoptagne i Kraks Blå Bog 2001, der udkommer i morgen. Anita Bay Bundegaard, udviklingsminister, er også med. Hendes CV er nok krydstjekket denne gang.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her