Læsetid: 1 min.

FOLK

28. maj 2001


Frank Jensen
*Den tidligere bingovært og nuværende justitsminister, folketingsmedlem Frank Jensen (S), fylder denne mandag 40 år. Vi ville ikke have gættet på, at han var en dag over 37.

Anders Houmann
*Hvor besynderligt – Carlsbergs nye Semper Ardens-pris gik alligevel ikke til Claus Meyer. I stedet blev den delt mellem restauratør Anders Houmann, Kanalen i København, og foreningen Danske Ølentusiaster.

Fede folk
*I dag mødes en række forskere på Experimentarium i København for at drøfte nye resultater og metoder inden for fedmeforskning og -behandling.

Ole Michelsen
*DR-TV’s Mr. Bogart er blandt deltagerne ved et debatmøde i dag i Århus om alkoholkultur i Danmark. Ole Michelsen har åbent berettet om sin tid som aktiv alkoholiker.

Janet Jackson
*I dag starter billetsalget til novembers koncert i den overdækkede Parken med Janet Jackson – som alt andet lige er kønnere end broderen Michael.

Anatoli Karpov
*Skakstormesteren Karpov har ved en ceremoni i Bolshoi-teatret fået Ruslands Orden for Fortjenester over for Fædrelandet af præsident Vladimir Putin. Det skete i forbindelse med Karpovs 50-årsdag.

Jane Fonda
*En domstol i Atlanta har givet den 63-årige skuespiller og fhv. fitness-guru Jane Fonda skilsmisse fra CNN-mogulen Ted Turner. Sagen er blevet afviklet på en stilfærdig og værdig måde.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu