Læsetid: 1 min.

FOLK

19. maj 2001


Poul Nyrup Rasmussen
*Som et led i ikke-valgkampen taler Landsfaderen i weekenden ved et lands-
møde for SiD/Industri i Arenaen ved Århus Idrætspark.

Afholdsfolk
*I weekenden holder Blå Kors landsmøde i Rebild. Her skal drøftes et forslag om at optage medlemmer, der drikker med måde og uden at blive berusede.

Ryan O’Neal
*Filmstjernen Ryan O’Neal lider af leukæmi – en skæbnens ironi: En af hans mest kendte roller var i Love Story, hvor han spillede over for Ali MacGraw, som i filmen døde af just det.

Anita Bay Bundegaard
*I Berlingske Tidende kan vi læse, at udviklingsministeren falder for humor, kan lide lugten af mandesved og starter dagen med økologiske havregryn. Det er den slags, der er rart at vide.

Michael Stipe
*Being John Malkovich – det er noget, R.E.M.-forsangeren Michael Stipe næsten kender til. Han bliver ofte forvekslet med Malkovich på grund af udseendet. Og han fortæller, at Malkovich tit bliver taget for at være ham (altså Stipe).

Rollo og King
*Toerne fra det Internationale Melodi Grand Prix er på plakaten, når der lørdag er premiere på Rockshow 2001 på Ti-øren i Amager Strandpark.

Ritt Bjerregaard
*Lørdag fylder fødevareminister og fhv. EU-kommissær Ritt Bjerregaard 60 år. Efter moden overvejelse betaler hun selv halvdelen af udgifterne til en reception, som i går blev holdt i ministeriet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her