Læsetid: 1 min.

Hein Heinsen-hovedværk til Aalborg

22. maj 2001

Nordjyllands Kunstmusum har forøget den permanente samling med skulpturen Skulptur 92 af Hein Heinsen. Skulpturen kaldes »et postmoderne hovedværk med sit tvetydige indhold, son karakter af ’ophobning’ og sin kølige aluminiumsoverflade.« Museet er efterhånden ved at have forsamlet en hel del nyere, 3-dimensionel dansk kunst, bl.a. Willy Ørskovs pneumatiske skulpturer fra 1968-89 og to store bronzer Bladform og Skulptur fra 1984, Mogens Møllers Phantomet fra 1990, Kirsten Ortweds The Mines fra 1994 og Ingvar Cronhammars Ballroom fra 1998.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her