Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

25. maj 2001


Heidi Tjugum
*Det norske målvogtende landsholds-es fra Viborg HK har meldt afbud til årets VM i håndbold. Heidi Tjugum skal studere, og landstræner Marit Breivik betegner beslutningen som »voksen«.

Thomas Gravesen
*En flot 10.-plads er det blevet til for den danske Everton-spiller. Det drejer sig om listen over hårde hunde i engelsk fodbold i den forløbne sæson. 69 frispark, syv advarsler og ét rødt kort gav 96 point. Vinderen, Oliver Dacourt fra Leeds, nåede 133.

Claus Jensen
*Den danske fodboldlandsholdsspiller får årets udgave af Lundberg-prisen. Prisen gives til en person, der har gjort en ekstraordinær og virkningsfuld indsats for at fremme fodboldens fornemste elementer ud over kamp og konkurrence – nemlig holdspillet, legen og fairness.
Claus Jensen får prisen overrakt den 9. juni i forbindelse med Morten Olsen Cup på B 1901’s stadion. Med hæderen følger en check på 40.000 kr.

Peter Gade
*Camilla Martins kæreste er seedet som toer til badminton-VM i Sevilla, mellem indoneserne Hashim Roslin og Taufik Hidayat. Martin selv topper kvindernes liste. VM starter på mandag.

Ivan Quaranta
Den italienske cykelrytter fra Alexia-mandskabet vandt i går den 229 km. lange femte etape af Giro d’Italia. Quaranta snød sprinteren og landsmanden Mario Cipollini, der for en gangs skyld kun blev næstbedst i en spurt.

Franz Beckenbauer
*Den ukronede kejser af Bayern München fejrede, som man ser, Champions
League-sejren på traditionel, etnisk vis ved hjemkomsten til den sydtyske hovedstad, hvor der Franz er præsident – for fodboldklubben.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her