Læsetid: 1 min.

Bedste bud

22. juni 2001


(2. sektion)

*Mirror’s Edge er en udstilling med international samtidskunst. Den har været på Europaturné, og sidste stop er Charlottenborg. Den er kurateret af Okwui Enwezor (lederen af documenta 2002), der sætter fokus på kunst og repræsentation.
Charlottenborg, Kbh. Åbner i dag. Dgl. 10-17, on. Till. 10-19

*Christian Lemmerz modtager Elna og C.T. Hollesens kunstnerlegat, der uddeles af Kunstforeningen. Han har indtaget hele første salen med kultegninger fra gulv til loft, tegnet direkte på væggene. Udstillingens titel er »the white of the eye«. Desuden blændes der op for videokavalkaden »Dansk Video Manifesta«
Kunstforeningen, gl. Strand 48, Kbh. Åbner i mor. Ti.-sø. 11-17. Til 16. sep. www.kunstforeningen.dk

*Royal Collage Kunst fra Royal College of Art i London. Museets to ledere, Mette Marcus og Morten Søndergaard, så I 2000 afgangsudstillingen og blev så begejstrede for 11 af de unge udstilleres værker, at de besluttede at lave en udstilling med dem. Fællestrækkende er, at kunstnerne mixer mange forskellige kategorier, at de er ekstremt innovative og kommer fra alle dele af verden. Temaer som tid, krop, forvirring, nostalgi, fortællinger, hukommelse og rum går igen.
A Royal Collage. Museet for Samtidskunst, Stændertorvet 3D, Roskilde. Ti.-fr. 11-17. Lø.-sø. 12-16. Til 9. sep.
www.mfsk.dk

*Artnode inviterer til web-kunst-projektet »High Density«. Det sker i dag 19-22. Kl. 19:30 kan høres en tale af Anders Michelsen. Kl. 20:30 er der koncert ved Double Muffled Dolphin. Og kl. 20:30 koncert v. Double Muffled Dolphin. (www.muffled.dk). Bidragydere til web-udstillingen er: Kim Borreby, Niels Bonde, Mogens Jacobsen, Martin Pingel, Nikolaj Recke, Jesper Nymark og Morten Schjødt. Oncotype: Mattias Bodlund, Morten Westermann, Marianne Husfeldt og Morten Schjødt. Mikael Thorsen har bidraget med værket »Pure Code Project«. Ustillingen kan ses på: www.artnode.dk
Overgaden neden Vandet 17, Kbh. Ti.-sø. 13-17.

*Mød årets kunstnerpar Ursula Reuter Christiansen og Henning Christiansen i radioudsendelsen »Med og mod Strømmen«. De to kunstnere repræsenterer Danmark i Venedig og fortæller i udsendelsen om deres projekt, deres kunst og liv.
Sendt første gang i tirsdags. DR P1. Genudsendes søndag 24. jun. 19.45

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her