Læsetid: 1 min.

Chagall-maleri gaflet

13. juni 2001

Torsdag aften blev der festet på det jødiske museum i Nem York, og da kustoderne åbnede biksen næste morgen opdagede de til deres hjertebankende rædsel, at det 20x25 cm. store oliemaleri Over vitebsk af Marc Chagall var blevet neglet. Billedet er fra 1914 og viser en vinterscene, hvor en gammel mand flyder hen over himlen. Maleriet var udlånt af en privat samler i Skt. Petersborg og har en anslået værdi af otte-ni mio. kr. På fotografiet til venstre ses kunstneren, som var født i 1887, smile til fotograferne på sin 96. fødselsdag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu