Læsetid: 1 min.

Clausen i blærerøvskataloget

2. juni 2001

*Omtalen af filminstruktøren Erik Clausen er ikke bare ikke strøget, men derimod vokset i den nye udgave af Den Blå Bog, der udkom i går, så nu udlover den fuldskæggede venstresnoning en tur på Bakken til den, der kan få hans person ud af ’blærerøvskataloget’. Af nye navne i opslagsværket kan Peter Aalbæk Jensen, Claus Beck-Nielsen, Anita Bay Bundegaard, Dejan Cukic og Per Fly nævnes. Michael Laudrup er stadig ikke fundet værdig. Må jeg som modvægt anbefale Niels Henrik Svarre Nielsens Biografisk Skyggeleksikon.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu