Læsetid: 1 min.

FOLK

30. juni 2001


Prins Charles
*Den britiske tronarving har for første gang givet sin veninde Camilla Parker Bowles et knus og et kindkys i fuld offentlighed. Begivenheden fandt sted i forbindelse med et velgørenhedsarrangement, som Parker Bowles var protektor for.

Lille Per
*Lørdag åbner Sæby Museum udstillingen »Rejsen til det danske sommerland.« Den fokuserer på 1955 filmen Far til Fire på Landet, som blev optaget i og omkring Sæby.

Skovhuggere
*På Dyrehavsbakken ved København afvikles lørdag nordiske mesterskaber i skovhugning. Blandt disciplinerne er øksekast, langsav og hotsaw.

Eminem
*Den besværlige rappers nye video til cd’en Purple Hills vil blive vist på MTV – men kun sent om natten og i en beskåret version. Det er resultatet af langvarige forhandlinger.

Bob Dylan
*Robert Zimmermann optræder lørdag på Roskilde Festivalen. I den anledning vises en udstilling af Karsten Ramsings portrætter af Bob.

Junichiro Koizumi
*Boy George Bush tager lørdag mod Japans premierminister i Camp David. Det var Japan, der lavede det der grimme noget i Pearl Harbor for mange år siden.

Jacob Haugaard
*I Ansager kan man fra denne søndag i Musikgalleriet se udvalgte værker af entertaineren og det tidligere folketingsmedlem Jacob Haugaard.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu