Læsetid: 1 min.

FOLK

2. juni 2001


Madeleine
*I går blev den yngste af de to nydelige svenske prinsesser student. Mon Kronprins Frederik når med til festen? Den globale landsbys afdeling for lokal sladder ville fornylig vide, at afdøde Dronning Ingrid anbefalede Frederik at gifte sig med netop Madeleine. En svensk-dansk alliance, Ingrid selv havde positive erfaringer med.

Assistens Kirkegård
*Før i tiden tog Københavns småkårsfolk på udflugt til fattigkirkegården og drak gravkaffe med kære afdøde. Også i dag nyder de levende solen over gravene på det ellers parkfattige Nørrebro. Omvisning søndage kl. 13 frem til 25. november.

Jafar Panahi
*Den iranske filminstruktør bag mesterværket Cirklen, der havde premiere i går i Århus og København, er på besøg i Danmark. Et klip fra filmen, hvor en ung mor efterlader sin elskede fire-årige datter på gaden for at give hende mulighed for et bedre liv, betegnedes af Ole Michelsen som »nok det sørgeligste, vi nogensinde har vist på 16 år med Bogart«. Det var ikke løgn. Filmen er forbudt i Iran.

Barry White
*Den sexede stemme i Ally har netop optrådt i Spoleto, Italien under den ottende Pavarotti & Friends-koncert, denne gang til fordel for
Afghanistans flygtninge. Andre Pavarotti-venner var Tom Jones, Michael Douglas og hans smukke meget yngre kone Catherine Zeta-Jones.

Britney Spears
*Oops, I did it again-teenageidolet, der i USA har gjort det in at gemme sex til ægteskabet, indlæser for tiden bønner på en ny tale-cd, der udsendes til jul med bogudgaven af Pave Johannes Paul II’s Private Bønnebog.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu