Læsetid: 1 min.

FOLK

25. juni 2001


Søren Pind
*Den københavnske borgmester og sanger Søren Pind indvier denne mandag Københavns Kommunes design-laboratorium for byinventar ved Ravelinen på Christianshavn.

Anna Nicole Smith
*Den fysisk begavede eks-playmate Anna Nicole Smith (33 år) er involveret i en bitter retssag om arven på 475 mill. dollar efter hendes afdøde mand, oliemanden J. Howard Marshall, som døde i 1995 i en alder af 90 år.

General Custer
*Denne dag for 125 år siden led General Custer sit forsmædelige nederlag til indianerne ved Little Big Horn. Som de siger i USA: »Custer Died for Our Sins.«

Frank Jensen
*Vor ungdommelige justitsminister skal i dag i samråd om ulovlig aflytning af danskere. Det kender han sikkert ikke det fjerneste til. Senere skal den travle mand i samråd om situationen i Vollsmose.

Julia Child
*Den berømte fransk-amerikanske kok og kogebogsforfatter Julia Child (89 år) forlader sit hjem i Massachusetts, hvor hun har boet i 40 år. Hun agter at slå sig ned i en ældrebebyggelse i Motecito, Californien.

Kommunalrødder
*Der er i dag møde i Gentofte kommunalbestyrelse. Der skal den velhavende kommunes valgte folk drøfte de tilsyneladende uoverstigelige problemer med at finde husly til 102 flygtninge.

Gerhard Schröder
*På 10-årsdagen for Sloveniens løsrivelse fra det daværende Jugoslavien besøger forbundskansler Gerhard Schröder denne mandag det unge land.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her