Læsetid: 1 min.

Folk

19. juni 2001


Dalai Lama
*Tibetanernes åndelige overhoved aflægger p.t. et besøg i de baltiske lande. Efter rejseplanen ankommer lamaen i dag til Litauens hovedstad Vilnius.

Frank Jæger
*Det er i dag 75-årsdagen for digterens fødsel. Han blev en hel generations lyriske ikon, men havde det ikke let med sig selv. Frank Jæger døde i 1977. »Han skrev til det sidste. Også om smerten,« bemærker Ejgil Søholm i sin Litteraturkalender.

Alexandra
*Hvilket arbejdsjern: I dag er HKH prinsesse Alexandra i Hovedstaden for at deltage i uddelingen af Gerda Prisen 2001 i Sankt Petri Kirke.

P. Aalbæk Jensen
*Ålen fra Zentropa deltager denne tirsdag i et arrangement med titlen Creative Copenhagen. Det skal »synliggøre det kreative potentiale i København.«

Arne Mariager
*En bladmand, som altid har vist herværende dagblad interesse og hjælpsomhed, chefredaktør og adm. direktør Arne Mariager, fylder i dag 50 år.

Calvin Klein
*Det seneste offer for bølgen af lagkageattentater er den amerikanske designer. Den kastende gerningsmand var en antipelsaktivist.

Anthony Hopkins
*Filmstjernen Anthony Hopkins ligger i forhandlinger om for tredje gang at spille kannibalpsykiateren Hannibal The Cannibal Lecter på det hvide lærred. Mums.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her