Læsetid: 1 min.

FOLK

18. juni 2001


John Lennon
*Det hus på adressen 251 Menlove Avenue i Liverpool, hvor John Lennon tilbragte sin barndom, sættes nu til salg på internettet. Han skal bl.a. have skrevet She Loves You (Yeah, Yeah, Yeah)der. Liverpools bystyre har vist interesse for at bevare huset for eftertiden.

Peter Zobel
*Forsikringsbossen, storvildtjægeren, playboy’en mmm., direktør, cand.jur Peter Zobel, fylder denne mandag 65 år.

Forvaltere
*Amtsrådsforeningen, Kommunernes Landsforening og EU Kommissionen holder i Århus konference om god forvaltning. Hvad med i stedet at blive hjemme ved skrivebordet og udøve det?

Frugtelskere
*- kan glæde sig. I dag skydes årets jordbærsæson officielt ind. Den ventes at blive lang i år - men med ret pebrede priser på de røde lækkerier.

S.S. Ravi Shankar
*Guru Sri Sri Ravi Shankar optræder i aften i Nørrebrohallens Festsal i København. Han er på turné for at bringe glæde og livsvisdom til mennesker. Fint nok.

Phil Bronstein
*Chefredaktøren på avisen San Francisco Chronicle, Phil Bronstein – også kendt som Sharon Stones ægtemand – er blevet hasteopereret efter at være blevet angrebet af en komodo-varan i Los Angeles Zoo. Det kostede ham bl.a. den ene storetå.

P. Nyrup Rasmussen
*Foreningen Grundlovsværns sag mod Landsfaderen i forbindelse med Danmarks tiltrædelse af Schengen-konventionen er berammet til at begynde i dag ved Højesteret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her