Læsetid: 1 min.

FOLK

16. juni 2001


Tom Jones
*Fans af den gamle trussetyv står i kø i Horsens, hvor salget af 250 billetter af 1.500 kroner til hans eksklusive koncert 4. september i
Horsens Ny Teater starter lørdag. De kan kun erhver-ves ved personligt frem-
møde.

Lasse Budtz
*Lørdag fylder journalist Lasse Budtz 75 år. Hans indsats som socialdemokratisk udenrigspolitiker under den kolde krig og fodnotetiden er der mange, der har ganske stærke meninger om.

Skæverter
*Denne weekend genåbnes det skæve tårn i Pisa efter en restaurerings- og genopretningsperiode, hvor det er blevet lidt mindre skævt.

James Joyce
*I Dublin indledes lørdag en ni dages festival, som skal mindes og fejre forfatteren James Joyce. På byens gadehjørner vil der være oplæsning af hovedværket Ulysses.

Alfred Hitchcock
*Hitch er alle tiders gysermester. Det understreger en liste fra American Film Institute over verdens 100 mest spændende film. Blandt dem har han lavet de ni, herunder vinderen Psycho.

Helmut Kohl
*Der Grosse Helmut stiller sig søndag op i Essen for at holde et foredrag om »Tysklands fremtid i EU.« Ikke et ord om mærkværdige pengebidrag og den slags.

Anne Marie Helger
*Fru Helger er blandt de optrædende, når der søndag demonstreres på Langelinie ved Københavns havnefront til fordel for en bevarelse af Langeliniemolen og det derværende fyrtårn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her