Læsetid: 1 min.

Huskomponister landet over

5. juni 2001

Syv orkestre i det ganske land vil takket være en forsøgsordning under Statens Kunstfond om føje tid blive udstyret med hver deres huskomponist, der for deres del bliver udstyret med etårige arbejdslegater. De syv er: Sjællands Symfoniorkester: Karsten Fundal; Odense Symfoniorkester: Peter Bruun; Esbjerg Ensemble: Anders Brødsgaard; Århus Symfoniorkester: Thomas Agerfeldt Olesen; Randers Kammerorkester: Svend Hvidtfeldt Nielsen og Aalborg Symfoniorkester: Eva Noer Kondrup.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu