Læsetid: 1 min.

Toptenor i skilsmissedilemma

23. juni 2001

*Den italienske superoperasanger Luciano Pavarotti tilbød i sin tid konen gennem 30 år, Adua, cirka 350 millioner kroner som afsavnskompensation i forbindelse med parrets forestående skilsmisse. Men det er ikke nok – Adua kræver halvdelen af hans nettoformue, svarende til en milliard kroner, skriver Internet Movie Database. Pavarottis unge elskerinde, Nicoletta Mantovani, så angiveligt gerne, at den elskelige mestersanger pungede ud, så de to kan indlede det familieliv med børn, som hun så brændende ønsker sig. Hvis ikke Pavarotti og konen kan blive enige, vil Nicoletta muligvis forlade sin aldrende sangskat.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her