Læsetid: 1 min.

FOLK

30. juli 2001


Eminem
*Rapperen Eminem skal spille med i en film, hvis handling er løseligt baseret på hans egen opstigen fra ukendt hip-hopper i en forstad til Detroit til verdensstjerne.

Evren Ozcan
*Når et nyt hold gardere i dag starter vagttjeneste ved Amalienborg, har de for første gang en landstalsmand af tyrkisk herkomst, den 20-årige Evren Ozcan.

Margrethe II
*Hendes Majestæt fordriver bl.a. mandagen med at modtage ambassadører i tiltrædelses- og afskedsaudienser. Mon hun glæder sig til med tidens fylde at hilse på den israelske hr. Gillon?

Handicapskytter
*I dag starter i Vingsted ved Vejle europamesterskaberne for handicappede skytter. De varer frem til 5. august.

Prins William
*Til hvem, det måtte interessere: den britiske prins William benægter rapporter om, at han er begyndt at ryge. En talskvinde meddeler, at han for et par år siden prøvede cigaretter, men hadede det.

Paul Anka
*Blandt dagens fødselarer finder vi den canadisk fødte popsanger Paul Anka, som runder de 60 år. Frank Sinatras »My Way« er egentlig hans nummer. På minussiden må regnes hans rædsomme »Having My Baby.«

Jens Christensen
*I dag fylder ambassadør Jens Christensen 80 år. I hans storhedstid i Udenrigstjenesten havde han tilnavnet J.C. Superstar.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her