Læsetid: 1 min.

FOLK

26. juli 2001


Hr. Møller
*Fredag udløber høringsfristen i forbindelse med hr. Møllers planer om at finansiere et operahus på Dokøen i Københavns Havn.

Svin
*Så er de der – tallene fra Danmarks Statistik over landets svinebestand pr. 1. juli d.å. Danmark er et af de få lande, hvor de firbenede svin er i flertal.

Benedikte
*Den pligtopfyldende, i Tyskland bosiddende, prinsesse, HKH Benedikte,
aflægger denne torsdag besøg på Det Danske Spejderkorps Sydslesvigs jamboree på Spejdergården Tydal.

Katharine Hepburn
*Den 94-årige filmdiva Katharine Hepburn er blevet kureret for en urinvejsinfektion, men hun har svært ved at gå efter tiden i hospitalssengen, så hendes udskrivning fra Hartford Hospital er blevet udsat.

Torben Krogh
*Informations tidligere chefredaktør i perioderne 1969-72 og 1984-87 samt hidtidig politisk kommentator på Politiken, vender nu tilbage til sin gamle avis. Torben Krogh vil fremover jævnligt skrive analyser og på anden vis øse af sin politiske indsigt i Informations spalter.

André Agassi
*Tennisstjernen André Agassi og fruen, Steffi Graf, bekræfter nu officielt, at de venter et drengebarn til december. »It is great, I have never been a father before«, udtaler Agassi.

Arne Melchior
*Centrum Demokraterne holder i dag sommergruppemøde på Christiansborg. Arne Melchior ventes udsat for moderat psykisk pres i forbindelse med sine kontroversielle udtalelser om
tortur i Israel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her