Læsetid: 1 min.

FOLK

23. juli 2001


Katharine Hepburn
*Amerikansk films store gamle dame, 94-årige Katharine Hepburn, er indlagt på hospital i Hartford, Connecticutt. Hendes tilstand betegnes som stabil, men det er ikke oplyst, hvad hun fejler.

Jørn Riel
*Den folkekære forfatter Jørn Riel fylder i dag 70 år. De år har han brugt til at skrive mangen en skrøne og røverhistorie.

Julemænd
*Den årlige verdenskongres for julemænd indledes i dag på Dyrehavsbakken ved København. På kongressens første dag vil en norsk julemand indgå ægteskab med sit rensdyr !?

Sejlende børn
*Et såkaldt børnecruise arrangeret af Dansk Røde Kors udgår denne mandag fra Svendborg. Det gode skib »Maja« anløber København på søndag.

Eminem
*De australske myndigheder har givet rapperen Eminem (Marshall Mathers d. 3.) visa til at optræde i landet, men har samtidig opfordret ham til at respektere Australiens værdier og karakter af multikulturelt samfund.

Richard Pryor
*Byrådet i byen Peoria, Illinois, USA har med otte stemmer mod tre besluttet
at opkalde en gade efter byens store søn, den sorte filmkomiker Richard Pryor.

P.S.Krøyer
*I dag er 150-årsdag for Skagen-maleren P.S. Krøyers fødsel. P.S. gik under tilnavnet ’Søren’. Man må antage, at han sidder på en lille sky og gnækker over de priser, hans skilderier indbringer nu til dags. Krøyer blev i øvrigt sindssyg, og hans kone stak af med en svensker.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu