Læsetid: 1 min.

FOLK

21. juli 2001


George W. Bush
*The Commander in Chief indleder søndag et besøg i Italien. Det er et meget langt, støvleformet land, hvorfra USA bl.a. har fået pizzaen, pastaen og mafiaen. Der er tit et farligt rod med regeringen.

Spejdere
*Dansk Spejderkorps Sydslesvig indleder lørdag sin 9. Tydal-Jamborette. Den varer frem til 29. ds.

Karel Reisz
*Lørdag fylder filminstruktøren Karel Reisz 75 år. Hans kendteste film er nok Den franske løjtnants kvinde efter en roman af John Fowles.

Naturister
*De tekstilfri holder fra søndag Danske Unge Naturisters Sommerlejr 2001 på Solbakken Naturistcampingplads ved Kirke Hyllinge.

Kimberly og David
*Et amerikansk kærestepar, Kimberly Miller og David Leibowitz, vil senere på måneden lade sig vie ombord på en u-båd nær Titanic’s vrag. En talsmand for The British Titanic Society kalder planen »absolutely sickening.«

Skriverkarle
*Hvis ikke fagbevægelsen havde mistet tålmodigheden og lukket Aktuelt, ville det søndag have rundet de 130 år.

Bjarne Riis
*Lørdag er det fem år siden, Ørnen fra Herning blev kåret til vinder af Tour de France. Det har ikke indbragt ham helt den folkeyndest, man kunne forestille sig. Det kan man så tænke lidt over. I en leder i Information skrev signaturen e.: »Der skal en særlig stålsat vilje til at overvinde en roemark med et enkelt hakkejern.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her