Læsetid: 1 min.

K'NYT

17. juli 2001


Nyheder fra Borgens Forlag
*Om få måneder går sæsonstarten for bogudgivelserne i gang igen. Borgens Forlag udsender Houellebecqs kontroversielle roman Elementarpartikler. Alle familier er psykotiske hedder Douglas Couplands nye bog på dansk. Desuden udsendes Dødsdromen af Gordon Inc, østtyske Katrin Askans Den lange afsked, Deborah Moggachs Tulipanfeber, Grete Roulunds Madeshi, Amy Tans Benbrudslægens datter bl.a. I lyrikafdelingen udsender Benny Andersen Sjælen marineret – digte, prosadigte, prosa, Kaspar Kaum Bonnén Inventarium, amerikanske Lin Hejinian Mit liv, F.P. Jac Numse-Kajs otier på de græske øer, Peter Laugesen Helt alene i hele verden og hip som ind i helvede og sammen med Mindspray udsender Laugesen cd’en Howl on. Endelig er der poetisk nyt fra Jess Ørnsbo, der under titlen Undren udsender ’99 shamanistiske digte’. I fagbogsafdelingen kommer Jan Würtz Frandsens tobindsværk om Richard Mortensen med undertitlen Erindringens år 1958-1993. Havestolspiloten hedder Robert Zola Christensens og Henrik Lassens nye bog om vandrerhistorier.

Kristian Ditlev læser op
*På næste torsdag d. 26. juli kan man opleve forfatteren til den meget roste selvbiografi Det bliver sagt på Københavns Hovedbibliotek. Kristian Ditlev Jensen vil læse op af bogen, der nådesløst beskriver, hvordan han blev udsat for incest gennem flere år. Bagefter kan man stille spørgsmål til forfatteren. Arrangementet foregår fra
17-18.30 og der er gratis adgang. Yderligere oplysninger på 33736012.

Beach Boys på Plænen
*Tirsdag d. 24. juli kl. 21.30 vil der være rigeligt med 70’er-nostalgi, når Beach Boys gæster Tivoli, og dermed giver deres eneste koncert i Danmark. Skønt der har været udskiftning og dødsfald blandt bandets medlemmer, kan Mike Love, frontfigur og eneste tilbageværende ’originale’ bandmedlem, nu bryste sig af at holde 40-års jubilæum i bandet. Han er netop selv fyldt 60.

Pris til amatørfilm
*DFI/Videoværkstedet i Haderslev har netop hentet to priser hjem ved den internationale POL-8 amatørfilmfestival i Polen. Der var 56 film i konkurrence fra 10 forskellige lande og 1. prisen – GRAND PRIX – gik til Mette Christensen for filmen Manden der elskede film.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her