Læsetid: 1 min.

K'NYT

12. juli 2001


On-line debatforum
*Open source architecture: The Future Art Space er et fire-ugers on-line debatforum. Hver uge udforskes et nyt emne; lige nu er det ’Making’, næste uge ’Mediating’, så ’Experiencing’ og til slut ’The Future Art Space’. Se hvad spændende arkitekter som Diller og Scofidio, Asymptote, Chipperfield, Greg Lynn, Reiser Umemoto og Foreign Office Architects har at sige om den sag. Eller vær med på http://www.eyebeam.
org/opensourcearchitecture.
mam

Lyttestation for lydkunst
*Kunstnetværket Nomads + Residents vil lave en lyttestation for lydkunst i forbindelse med udstillingen »Ground Zero«, på 129 Lafayette Street, NY. Derfor indkalder de lyd-arbejder over Internettet, se www.lecture-lounge.net, eller www. nomadsresidents.org, for information om projektet, eller skriv på info@nomadsresidents.org. mam

Københavnsk opera-festival
*Den første udgave af Copenhagen Opera Festival rammer Forum i dagene fra 23. august til 1. september. Festivalen indledes med gallaforestillingen Viva Italia, som giver smagsprøver fra en række af de store italienske operaer, og den følges op med fire dage med Puccinis opera Tosca og fire dage med Verdis Rigoletto. Arrangørerne af operafestivalen er støtteforeningen International Opera Challenge.

4.000 motorcykler på Skagen
*Pokalen til motorcyklist nummer 4.000 er købt, når MC Scavenius i Skagen den kommende weekend holder ’Træf på Toppen’.

*Tredjedagens lyse rum – 12 salmedigtere fra vor tid er titlen på en ny bog, der beskrives som et »indlæg i den verserende debat om salmebogen og dens indhold.« Bogen er blevet til efter at Jørgen Gustava Brandt, Steen
Kaalø, Lisbeth Smedegaard Andersen m.fl. mødtes på Løgumkloster Højskole og diskuterede og udvalgte de bedste af hinandens salmer. Bogen koster 298 kr og udkommer på Unitas Forlag d. 29. juli.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her