Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

27. juli 2001


Jacob Piil
*Onsdag blev det til en 4. plads ved Nicki Sørensen, og torsdag var det Jacob Piils tur til at bevise, at det danske cykelhold CSC/Tiscali ikke kun består af franskmanden Laurent Jalabert. På 17. etape af Tour de France kom den 26-årige danske mester ind på en usædvanlig flot andenplads.

Olga Jegorova
*Det cykler deruda’. Også i atletik. Den russiske løber Olga Jegorova er blevet taget i brug af EPO under Golden League-stævnet i Paris den 6. juli. Den 29-årige indendørs-verdensmester på 3.000 meter agter at stille op ved det kommende VM i Edmonton.

Stig Tøfting
*De mange tusinde tyske foldbold-fans i Hamburg kan se frem til det perfekte græs i den kommende Bundesliga-sæson. Hamburger SV har netop forlænget kontrakten med ’plæneklipperen’, den iltre århusianer Stig Tøfting.

Karen Egdal
*Det behøver jo ikke være guld det hele. Den danske svømmepige Karen Egdal kan glæde sig over, at hun torsdag blev den 7. bedste i verden til at svømme 50 meter butterfly.

FCK
*Torpedo Kutaisi er navnet på den georgiske fodboldklub, som onsdag på hjemmebane spillede 1-1 mod Sibusiso Zuma. Han og resten spiller returkamp onsdag. Derefter venter nok en lektion i moderne europæisk fodbold, nemlig italienske Lazio.

Gitte Krogh
*For syv år siden debuterede OB’eren Gitte Krogh på det danske kvinde-fodboldlandshold. 88 landskampe og 45 mål senere er det slut. Seneste/sidste triumf blev semifinalen ved sommerens EM-slutrunde i Tyskland.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her