Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

20. juli 2001


Peggy Buchse
*To timer, 17 minutter og 32 sekunder tog det den tyske svømmer Peggy Buchse at tilbagelægge ti km på åbent vand. Hun gjorde det i forbindelse med verdensmesterskaberne i Fukuoka, Japan. Bagefter forvissede hun sig om, at medaljen var ægte nok.

FCK
*Det ser lovende ud for ’byens hold’ fra Østerbro inden sæsonstarten i Superligaen lørdag. Klubbens skadede 2.målmand Michael Stens-gaard opgiver karrieren med øjeblikkeligt varsel. I stedet er der skrevet kontrakt med Benny Gall fra bl.a. Esbjerg. De tre målmænd i truppen har ifølge hjemmesiden tilsammen spillet 0 (nul) kampe for klubben.

Wilson Kipketer
*Den stolte bærer af Dannebrog, løberen Wilson Kipketer, kommer ikke til VM i Edmonton, Canada. På et pressemøde i Monaco, i anledning af fredagens Golden League, meldte han endeligt afbud på grund af en betændt fod.

Thomas Bjørn
*Der blev knurret mere end spillet god golf, da Thomas Bjørn gik ud på første runde ved årets British Open på Royal Lytham & St. Annes. En træt, bleg og influenzaplaget Bjørn gik runden i 76 – fem over banens par.

Brasilien
*Med det yderste af knopperne lykkedes det Brasiliens noget bovlamme fodboldstolthed at kvalificere sig til kvartfinalerne i årets Copa America.

Francois Simon
*Den franske cykelrytter Francois Simon har al mulig grund til at kigge sig over skulderen. Efter fredagens hviledag er der i weekenden garanti for en heftig jagt på tour’ens gule førertrøje, ikke mindst fra Mr. Armstrong.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu