Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

6. juli 2001


Youri Djorkaeff
*Kaiserslautern har idømt sin franske midtbanespiller en rekordbøde på 30.000
D-mark. Djorkaeffs brøde består i, at han verbalt har langet ud efter manager
Andreas Brehme. Sart herre, denne Brehme.

Zinedine Zidane
*Den franske landsholdsspillers skifte fra Juventus til Real Madrid skulle være gået i orden. Prisen skulle ligge mellem 532 og 608 mio. danske kroner. Dermed bliver Zidane den hidtil dyreste spiller i verden.

Indianer-udbrydere
*Indianer-udbrud eller tv-udbrud var varemærket sidste år, da det danske cykelhold MemoryCard-Jack & Jones debuterede i Tour de France, men dem bliver der ikke nogle af i år, lover direktør Bjarne Riis, hvis hold må have verdens-
rekord i at skifte navn. I denne uge hedder det vistnok CSC/Tiscali.

Richard Virenque
*Den dopingkarantæneramte rytter har skrevet kontrakt med det belgiske hold DOMO. Kontrakten starter den 15. august – to dage efter at Virenques karantæne udløber, og tids nok til at han kan deltage på holdet i Spanien Rundt.

Godwin Attram
*Åreladningen fortsætter i Silkeborg IF. Tirsdag rejste Henrik ’Tømrer’ Pedersen til Bolton, og nu må SIF sige farvel til ghanesiske Godwin Attram, der i halvandet år har været udlejet af PSV Eindhoven. Samarbejdet stopper, fordi klubberne ikke kan blive enige om betingelserne for en forlængelse.

Morten Bisgaard
*Den 27-årige landsholdsspiller skifter øjeblikkeligt fra Udinese til FCK. Kontrakten er tre-årig, og arrangementet er umisforståeligt en kompensation for træner Roy Hodgsons uventede afrejse til netop Udinese.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her