Læsetid: 1 min.

FOLK

13. august 2001


Fidel Castro
*En af kommunismens sidste overlevende dinosaurer, kammerat og generalissimo Fidel Castro, fylder denne mandag 75 år. Meget kan man sige om ham, men han har formået at overleve ikke så få fjender.

Svend Auken
*Det er helt ude i skoven - nærmere bestemt Silkeborgs nye sådanne ved navn Hvinningedal Skov. Den indvies af vor miljøminister i eftermiddag.

Robbie Williams
*Popstjernen Robbie Williams har tilbudt at donere knoglemarv til en leukemiramt fan, den 23-årige Johanna MacVicar, som han mødte ved en koncert i Glasgow.

Misbrugere
*Denne mandag starter Blå Kors en ny efteruddannelse for behandlere af alkoholikere, blandingsmisbrugere og ludomaner.

Villy Søvndal
*Den musikalske folkesocialist Villy Søvndal møder i aften i Stakladen på Århus Universitet socialminister Henrik Dam Kristensen. De skal diskutere førtidspensionsreform.

Gerhard Schröder
*Den tyske kansler Gerhard Schröder indleder i dag en rundrejse i den østlige del af sit rige, det ehemalige DDR. Der er sat næsten to uger af til turnéen. Rejsen starter i øvrigt på 40-årsdagen for starten på Berlinmurens opførelse.

Brian Nielsen
*Billetsalget til næste måneds boksekamp mellem Super Brian Nielsen (af den amerikanske sportspresse døbt »wienerbrødet«) og Mike Kannibal Tyson i Parken går strygende. Ifølge en enquete i Ekstra Bladet kommer de fleste for at se Brian få nogen bank.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her