Læsetid: 1 min.

FOLK

24. august 2001


Thomas Gravesen
*Ifølge avisen Liverpool Echo kræver Evertons danske landsholdsspiller en undskyldning fra Tottenhams Mauricio Taricco efter den svinske stempling, han udsatte Gravesen for i mandags. Der venter Gravesen
mindst fire ugers pause efter overfaldet, der kostede ham et flænset skinneben, der måtte sys med 30 sting.

Vitus Bering Pirates
*Kvindeholdet i basketball-klubben Horsens BC skifter navn til det mindre mundrette Vitus Bering Pirates. Hvor dum kan man blive, og gad vide, hvad den gamle opdagelsesrejsende (1681-1741) ville have sagt til det?

Bo Hamburger
*Den frikendte, men stadig dopingmistænkte cyklist skal ikke regne med at blive udtaget til VM på landevej i Portugal i oktober. Det siger Danmarks Cykle Unions formand, Peder Pedersen.
UK-chef Brian Holm har tidligere sagt, at han gerne så Hamburger på holdet. Om de d’herrer kommer til enighed vil vise sig i næste uge.

Festlige fynboer I
*Af en eller anden grund har vi altid været overbevist om, at der er sjovere i B 1909 end i OB. Men ikke desto mindre har de ’strivrede’ på bedste FCK-vis købt Midtfynsfestivalen, der hidtil har været bestyret af Nina Færgemann. Så har de ’rø’e’ vel ikke haft rå’.

Festlige fynboer II
*Se lige, hvad Odense Boldklub A/S’ direktør, den muntre eks-FCK’er Kim Brink, udtaler om handelen: »Med købet af Midtfynsfestivalen positionerer vi os som en væsentlig aktør på markedet for musik og underholdning, og sammen med fodbold og håndbold har vi et godt afsæt til de kommende års udfordringer«. Vi lader det stå et øjeblik.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her