Læsetid: 1 min.

FOLK

20. august 2001


Elvis Presley
*Japanske Elvis-fans bliver de eneste, der får mulighed for at købe en ny cd med
Elvis-favoritter, udvalgt af den japanske premierminister Junichiro Koizumi. Den udkommer i næste uge på plademærket BMG.

Karen Jespersen
*Vor tidligere kollega indenrigsministeren foretager i dag den officielle åbning af Center for Forskning og Udvikling af Landdistrikter. Det sker i Esbjerg.

Kaj & Andrea
*DR Multimedie er en af værterne, når der i dag holdes pressemøde i København om udgivelsen af cd-rommen Kaj & Andrea – skal vi lege med den uopslidelige papegøje og ditto frø.

Kofi Annan
*FN’s genvalgte generalsekretær Kofi Annan indleder i dag et besøg i Norge, hvor han bl.a. skal samtale med statsminister Jens Stoltenberg.

Vandmænd
*Denne mandag og i morgen med holder Danske Vandværkers Forening årsmøde, generalforsamling og ’træfpunkter’ i Odense Congress Center.

S. Quasimodo
*Det er i dag 100 årsdagen for Salvatore Quasimodos fødsel. Hvis ikke De lige
husker ham, skal vi ile med at erindre om, at han fik Nobelprisen i litteratur i 1959.

Slobodan Milosevic
*Jugoslaviens tidligere præsident, af ATS døbt Slubbertdan Galosjevits, kan i dag fejre sin 60 års fødselsdag under beskedne forhold bag tremmer i Haag.

Peter Kjær
*Silkeborgs stoute keeper tog i Istanbul-storklubben Besiktas lørdag fat på sin karrieres økonomisk indbringende efterår med et
hæderligt, men ikke prangende 2-2 resultat på udebane mod Bursaspor

Lisbeth Dahl
*Skuespiller, multimor, instruktør med meget mere kan nu også føje Årets Æreskunstner til cv’et. Hæderen modtog hun i aftes ved Revyernes Revy i København, og blev hende overrakt af Ulf Pilgaard, en mand, der også selv ved, hvor morskaben skal stå. Titlen tildeles af
kollegerne.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her