Læsetid: 1 min.

FOLK

18. august 2001


Per Arnoldi
*I forbindelse med Århus Festuge åbner lørdag en udstilling af Per Arnoldis
folkekære plakater. Den kan ses i Musikhuset frem til 30. september.
Bornholmere

*Frilandsmuseet i Brede nord for København holder i weekenden bornholmsk weekend i samarbejde med Bornholms Hjemstavnsforening. Er der saltgrønertorsk med gudhjemsdyppe på menuen?

Klaus Bondam
*Formanden for Mermaid Pride Denmark, skuespilleren og teatermanden Klaus Bondam, uddeler lørdag først Homoprisen 2001, derefter Homofobiprisen 2001. Det foregår på Rådhuspladsen i København.

Anthony Hopkins
*Ved en internetafstemning er Hannibal The Cannibal Lecter i Anthony Hopkins skikkelse blevet kåret til filmhistoriens bedste ’bad guy.’ På de følgende pladser kom Darth Vader (Star Wars) og Norman Bates (Psycho).

Cyklister
*Kvindernes svar på Tour de France, Grande Boucle Féminine Internationale, slutter søndag. Det er blevet afviklet under væsentlig mindre mediebevågenhed end herrernes ditto.

Tobias Eldh
*Går alt vel, er det søndag, den 25-årige svensker Tobias Eldh som tidligere varslet i denne spalte svømmer fra Danmark til Sverige langs Øresundsbroen.

Ghita Nørby
*Skuespilleren Ghita Nørby får søndag æren af at navngive Givskud Zoos ni måneder gamle gorillaunge. Ghita Nørby er kendt som en stor dyreven.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her