Læsetid: 1 min.

Hvis det nu var hende...?

3. august 2001

Det var Regine Olsen, ikke Søren Kierkegaard, der hævede parrets forlovelse, der som centralt omdrejningspunkt i Kierkegaards forfatterskab gik over i verdenshistorien. Denne nyhed fremgår af Regine Olsens dagbog, der udgives på forlaget Hovedland til oktober – en sensation, hvis den er ægte! Men det er den, forsikrer forlagsleder Steen Piper, der oplyser, at dagbogen har været i en families eje i knap 100 år som del af en stor bogsamling købt på auktion.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu