Læsetid: 1 min.

Radio- og tv-historie på Arbejdermuseet

11. august 2001

Arbejdermuseet markerer Arbejdernes Radio- og Fjernsynsforbunds 75-års jubilæum med en særudstilling om dansk hverdagshistorie med radio og tv. Statsradiofonien startede i 1925, og lige siden har radio og tv været kampplads mellem diverse lytterorganisationer og politiske interesser. Udstillingen begynder med krystalapparatet og fortsætter med radioens storhedstid i 50’erne. Senere blev dagligdagen rettet ind efter TV-Avisens tider, og danskernes stuer orienteredes mod fjernsynsapparatet. Udstillingen er åben fra 17. august til 21 oktober.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her