Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

31. august 2001


Edgar ’Pitbull’ Davids
*Juventus’-spilleren har fået fem måneders karantæne for brug af doping. Den kontante hollænder, der ikke for ingenting bærer tilnavnet ’Pitbull’, har været suspenderet siden maj, og må så spille igen allerede til oktober.

Søvnløse englændere
*Det engelske fodboldlandshold har fået en uheldig indkvartering før lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Tyskland i München. Spillerne skal bo 50 meter fra en af byens mest larmende ølstuer, hvor der som regel festes til den lyse morgen. Desuden frygtes det, at der netop her vil blive sammenstød mellem hooligans og Schlachten-bummlern.

Thomas Gravesen
*’Graveren’ fra Everton vil gerne til fodbold i Parken i morgen. Hvis lægen giver ham lov. Det er en bagatel af 30 sting, der skiller parterne, nemlig dem, han blev syet med efter Mauricio Tariccos ’tackling’, der på gaden ville have indbragt ham et længere fængselsophold.

Brian Steen Nielsen
*Landsholdsspiller, ex-AB’er og nu residerende jernmand hinsidan (Malmö FF), klager i Ekstra Bladet over medspillernes ’skarpe humor’. »Jeg skal altid have gentaget pointerne,« fortæller han.

Carsten Brandt
*Århus-skytten Carsten Brandt er ved at få sig skudt ind. Ved EM i Zagreb torsdag, tangerede han verdensrekorden på 300 meter riffelskydning. Han opnåede maksimum 600 point. Nu må han sigte efter nye mål.

Laurent Blanc
*Den franske forsvarsspiller er klar til at tørne ud for Manchester United. Med købet af Blanc forsøger United at fylde hullet efter choksalget af den lidt for åbenmundede forsvars-krumtappen Jaap Stam.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her