Læsetid: 1 min.

FOLK

14. september 2001


Venus Williams
*Den amerikanske tennisstjerne og hendes kolleger, kan begynde at slappe lidt
af. I et forsøg på at gøre spillet langsommere, læs: mere publikumsvenligt, skal
der spilles med større bolde.

Spænding
*Kajakpolo er nu anerkendt som officiel aktivitet af DIF. Fire personer på hvert hold sejler rundt i hver sin tre meter lange mini-kajak i et 25 x 30 meter bassin, med et mål i hver ende, to meter over vandoverfladen. En kamp varer to gange otte minutter. Det virker som lang tid.

Arnesen
*Inden UEFA aflyste alle internationale klubkampe onsdag og torsdag på baggrund af den amerikanske tragedie, spilledes tirsdag bl.a. Nantes mod PSV Eindhoven, med lovning om at de øvrige kampe også blev gennemført. Sidstnævntes danske direktør, Frank Arnesen, har nu nedlagt protest. PSV tabte 1-4.

Hermann Maier
*Den østrigske skiløber forlader i dag hospitalet i Salzburg. The Herminator stod til at ville miste et ben efter sin ulykke på motorcykel 24. august, men han er stadig to-benet og klar til en utvivlsomt pinefuld genoptræning.

Christian Poulsen
*Birmingham City har indledt forhandlinger med FC København om et køb af den unge midtbanestjerne Christian Poulsen, fremgår det torsdag af Birmingham Citys hjemmeside. Prisskiltet lyder på 50-60 mio. kr.

Rikke Hørlykke
*Håndboldstjernen forlod under megen tumult FIF, og rejste med kæresten til Fyn for at spille hos GOG. Hun får sin debut på søndag, hjemme mod FOX Team Nord. Det hedder de faktisk, og deres hjemmekampe spilles i Sæby.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her