Læsetid: 1 min.

FOLK

1. september 2001


STUDIESTART

Alexandra Manley
*HKH nydanskeren overværer 3. september indvielsen af første del af udvidelsen af Centralsygehuset i Esbjerg. Indgang i Haraldsgade ved Blodbanken.

Margaret Thatcher
*Jernladyen er inspiration for en ’erotisk-ikonografisk’ udstilling på The Blue Gallery i London. Om fru Thatcher sagde Francois Mitterrand engang, at hun har ’Caligulas øjne og Marilyn Monroes læber.’

Ben Affleck
*The Boston Beer Co. har trukket en række radioreklamer med skuespilleren Ben Affleck – stjernen fra filmen Pearl Harbor – tilbage. Det skete, da det blev offentligt kendt, at Affleck havde ladet sig indlægge på en klinik for alkoholafvænning.

Poul Nyrup Rasmussen
*Landsfaderen er blandt knævrerne, når Danske Dagblades Forening 3. september er vært for en konference om pressen og demokratiet. Det sker på Det Kgl. Bibliotek, som er blevet kaldt for »en krydsning mellem en Føtex og en lystbådehavn«.

San Marinesere
*Det 61 kvadratkilometer store levn fra feudaltidens Italien fejrer 3. september årsdagen for skattelyets oprettelse. Det skete i 1631.

Mike Tyson
*Måske bliver det så i oktober, Mike Kannibal Tyson i Parken i København skal møde Brian Nielsen – i amerikansk sportspresse kaldet »wienerbrødet«. Måske ikke. En af Tysons trænere med tilnavnet ’Crocodile’ siger, at det bliver en pinefuld aften for Brian. Foreløbig er det Tyson, der har ondt – angiveligt i ryggen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her