Læsetid: 1 min.

FOLK

15. september 2001


Pia Kjærsgaard
*Dansk Folkeparti holder i weekenden landsmøde i Vejle. Det er tungt at tænke på, hvad fru Kjærsgaard ved den lejlighed kan få ud af det herskende psykologiske klima efter tirsdagens frygtelige terrorangreb.

Robert Jacobsen
*Statens Museum for Kunst åbner lørdag en udstilling af Store Roberts arbejder fra perioden 1947-1959, hvor han stod centralt på den parisiske kunstscene.

Ken Follett
*Bestsellerforfatteren Ken Follett er blandt deltagerne, når en række forfattere næste måned deltager i en auktion, hvor man for højeste bud kan få en fiktiv person opkaldt efter sig. Overskuddet går til arbejde for torturofre.

Liz Taylor
*For liebhavere: Filmstjernen Elizabeth Taylor er i gang med at skrive en bog om sin smykkesamling. Den skal udkomme næste år og får titlen Elizabeth Taylor - My Love Affair With Jewelry. Hun vil fortælle om elskere, venner og særlige begivenheder, der knytter sig til samlingen.

Ariel Sharon
*Den belgiske advokat Luc Walleyn kommer søndag til Danmark i forbindelse med et mindearrangement for ofrene i flygtningelejrene Shaba og Shatila. Walleyn vil have Israels leder Sharon anklaget for krigsforbrydelser.

Dyrevenner
*Lørdag åbner Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr sit nye internat i Rødovre.

Steffi Graf
*Den tidligere tyske tennisstjerne Steffi Graf ventes lørdag i Las Vegas at indgå ægteskab med den nuværende amerikanske tennisstjerne André Agassi. Det forlyder, at hun og venter deres fælles barn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her