Læsetid: 1 min.

Jagerfly tæt på kaprede fly

20. september 2001

To F-15 jagerfly var kun 100 km eller otte minutters flyvning fra at indhente den anden flyvemaskine, der ramte World Trade Center sidste tirsdag. To F-16 jagerfly var 12 minutter fra at nå det fly, som ramte Pentagon, skriver Boston Globe baseret på oplysninger fra North American Aerospace Command. Informationsstrømmen viser, at luftvåbnet havde for lidt tid til at nå dem i tide. Men to F-16 fly var rede til at beskytte Washington kl. 9.49, inden United Airlines 93, der styrtede ned i Pennsylvania, kunne have nået hovedstaden. Et andet F-16 fly var 150 km fra United 93, da det havarerede.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her